Advies op maat voor uw interieurbeplanting

Niet elke plant is geschikt voor elke ruimte en niet elke ruimte heeft dezelfde plant nodig. Planten kunnen op veel vlakken positief bijdragen en elke plant heeft zijn eigen kenmerken. Of het nu gaat om akoestiek, luchtvochtigheid, thermisch comfort of juist om uitstraling, wij zorgen dat de juiste planten gebruikt worden op de juiste plek.

Daarom komen wij eerst vrijblijvend langs bij onze opdrachtgevers om de situatie en de wensen, die van toepassing zijn, te bekijken en te bespreken en geven direct advies voor elke ruimte. Dit houd in dat we kijken naar de luchtvochtigheid en warmte en licht en ruimte. Met de offerte die we uitgeven kan altijd aanpassing gedaan worden het is geheel vrij blijvend. Wij kunnen het op vrij snelle tijd leveren.

Wij komen altijd nog even na checken en willen graag een abonnement voorstellen omdat wij vrij snel constateren wat eraan de hand is op het gebied van verzorging en eventuele luis of ongedierte. Ook halen we het dood blad materiaal weg en geven het eens in de twee weken water. Dan ontzorgen wij u geheel en blijven de planten fris en mooi. Mocht er iets zijn doen wij alles in overleg.

Spaansen Interieurbeplanting beschikt over het certificaat Zilver van de Barometer Duurzaam Terreinbeheer. Slechts 2,5% van alle bloemisten in Nederland beschikken over dit certificaat. Onze opdrachtgevers zijn dus gegarandeerd dat alle materialen en het onderhoud van de beplanting volgens strenge duurzaamheidsnormen worden geleverd en uitgevoerd.

Wij komen vrijblijvend bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken en een advies op te stellen.

Neem contact op met Spaansen Interieurbeplanting

2 + 5 = ?

© Copyright - Spaansen Interieurbeplanting