Interieurbeplanting & kantoorplanten Den Helder

Kantoorplanten maken het verschil!

Aangenaam om in te werken en representatief voor bezoekers. Het zijn slechts twee argumenten om eens stil te staan bij de aanschaf van kantoorbeplanting. Spaansen Interieurbeplanting kan het verschil maken. Onze mogelijkheden zijn groot. Variërend van traditioneel tot eigentijds. Wij werken uitsluitend aan oplossingen op maat. Dat betekend dat de opdrachtgever nauw betrokken is bij de gewenste stijl en uitstraling. Niet elke plant is geschikt voor elke plek. De expertise van Spaansen Interieurbeplanting zorgt ervoor dat altijd de juiste keuze wordt gemaakt. Over het onderhoud hoeft de opdrachtgever zich geen zorgen te maken. Dat is in vertrouwde handen bij het team van Spaansen Interieurbeplanting!

 • Ruim 90 jaar ervaring

 • Representatieve beplanting

 • Vakkundig onderhoud

 • Persoonlijk contact

 • Gratis advies

Interieurbeplanting Den Helder, meest gestelde vragen:

Waarom planten op kantoor?

Planten op kantoor kan het een aangenamere en gezondere plek maken om te werken. Het is als het toevoegen van decoraties aan je kamer thuis – ze laten het er mooier, beter en spannender uitzien!

Planten helpen ons ook om beter te ademen door koolstofdioxide op te nemen dat we uitademen, en ons in ruil daarvoor zuurstof te geven. Ook helpt het met de akoestiek, het dempt geluid waardoor de ruimte minder galmt.

Ten slotte helpen planten stress te verminderen en ons een beter gevoel te geven. Ze kunnen ons helpen ons te concentreren en ook productiever te zijn.

Wat kost interieurbeplanting op kantoor?

De kosten bij interieurbeplanting is vooral de eerste investering. Met een lease contract heb je die overigens niet, maar betaal je per maand een hoger bedrag. Onderhoud en verzorging kost ook tijd, en dus ook geld als je dit door ons laat uitvoeren.

Wij komen dan regelmatig langs om de planten water te geven, voeding te geven en te zorgen dat dood blad eruit wordt gehaald en eventuele ziektes meteen worden opgelost.

Welke planten op kantoor?

Elk kantoor is anders, en daarom komen wij graag langs om de ruimte te bekijken en te zorgen voor een passend advies.

Direct zonlicht, of juist het gebrek daaraan kan de keuze enorm beïnvloeden. Ook de klimaatbeheersing is belangrijk, is er veel tocht in de ruimte en hoe zit het met de luchtvochtigheid?

Allemaal factoren waar wij rekening mee houden zodat de juiste planten op de juiste plek komen te staan. Zo kunnen de planten beter groeien en beter tot hun recht komen!

Hoe kantoorplanten verzorgen?

Elke plant heeft ook weer een eigen aanpak nodig als het gaat om verzorgen. veel of weinig water en hoe vaak geef je dan? Ook kunnen er bij planten ziektes ontstaat die je als deskundige snel ziet, maar andere zien dat pas als het te laat is.

het is dus belangrijk om een goed schema aan de te houden en dan ook goed te kijken naar de planten, doen ze het niet zo goed? Dan kijken wij wat de oorzaak is. Indien nodig passen we de planten aan.

Wanneer kantoorplanten onderhoud?

dat verschilt dus. Je hoeft planten zeker niet elke dag water te geven. teveel water zorgt ervoor dat ze kunnen gaan rotten, en dan gaan ze dood. Te weinig water kan ervoor zorgen dat het blad uitvalt, en dan blijft er weinig over.

het moet dus gebeuren wanneer het nodig is. Daarom komen wij regelmatig langs als wij het onderhoud uitvoeren, zodat we de planten goed in de gaten kunnen houden en kunnen zorgen dat ze goed groeien!

De 6 positieve effecten van interieurbeplanting:

 1. Minder ziekteverzuim: mensen die werken in een ruimte met planten melden zich 20% minder vaak ziek. Dit komt neer op gemiddeld 1,6 ziektedag minder per medewerker per jaar
 2. Tevredenheid over functioneren: medewerkers zijn na de beplanting meer tevreden over hun eigen functioneren dan ze daarvoor zijn
 3. Aantrekkelijker: mensen beoordelen hun werkplek na beplanting als aantrekkelijker om te zien (een stijging van 26%)
 4. Luchtvochtigheid: de relatieve luchtvochtigheid in ruimten met planten is gemiddeld zo’n 5% hoger dan in ruimten zonder planten. In de winter is zelfs tot 17% verbetering gemeten
 5. Gemoedstoestand: de gemoedstoestand van medewerkers is na de beplanting positiever dan daarvoor
 6. Thermisch comfort: medewerkers ervaren de temperatuur in een kantoorruimte met planten minder snel als te warm of te koud

bron

Inspiratie Kantoorplanten en Hydrocultuur

© Copyright - Spaansen Interieurbeplanting